Vieraskirja

 

Kirjoita uusi viesti vieraskirjaan

 
 
 
 
 
 
Huomaa seuraavat seikat;
Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.
Sähköpostiosoitteesi ei näy ulkopuolisille.
Julkaisusi tallentuu vieraskirjaan automaattisesti automaattiylläpidon kautta. Jos viestisi ei näy julkaisussa heti, se voi mahdollisesti odottaa ylläpitomme manuaalista tarkistamista ja viipyä hieman kauemmin. Haluamme tällä toimenpiteellä ehkäistä roskapostin ja vieraskirjan väärinkäyttöä. Tervetuloa Siitoset Ry sukuseuran sivuille.
3 merkintää.
Pasi Viinanen Pasi Viinanen - Simpele kirjoitti 9 heinäkuun, 2020 klo. 8:33 am
Tervetuloa Siitoset Ry sukuseuran sivuille käyttämään vieraskirjaa. Huomaa seuraavat seikat; Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia tietoja. Sähköpostiosoitteesi ei näy ulkopuolisille. Julkaisusi tallentuu vieraskirjaan automaattisesti automaattiylläpidon kautta. Jos viestisi ei näy julkaisussa heti, se voi mahdollisesti odottaa ylläpitomme manuaalista tarkistamista ja viipyä hieman kauemmin. Haluamme tällä toimenpiteellä ehkäistä roskapostin ja vieraskirjan väärinkäyttöä.
Jouko Siitonen Jouko Siitonen - Ruokolahti kirjoitti 3 heinäkuun, 2020 klo. 7:06 pm
Hyvät sukuseuran jäsenet! Tervetuloa näiden uusien seuran www-sivujen ja myös tämän vieraskirjan käyttäjäksi. Vuosi on ollut monin tavoin poikkeuksellinen ja sukukokouksemme on jouduttu siirtämään seuraavaan vuoteen. Paljon on kuitenkin tänäkin vuonna tapahtunut. Seija ja Pasi ovat saaneet nämä uudet nettisivut käyttöön, kiitos teille. Merja ja Tapio ovat ahkeroineet sukutaulujen kimpussa ja muokanneet aikaisempien tutkimusten tietoja tulevaa sukukirjaa tai kirjoja varten. Näistä ja monista muista asioista kerromme enemmän myöhemmin jäsenkirjeessä ja myös täällä nettisivuilla. Seuran taloustilannetta voimme parantaa kukin osaltamme maksamalla tämän vuoden jäsenmaksun 20 euroa seuran tilille FI96 5326 0020 0223 37. Hyvää kesän jatkoa kaikille toivottaen, Jouko S.
Pasi Pasi - Simpele kirjoitti 2 heinäkuun, 2020 klo. 3:53 pm
Tervetuloa Siitoset ry sukuseuran vieraskirja sivulle.